A krill (apró rákféleség) E-vitaminban és Omega-3 zsírsavban gazdag, így regenerálja és táplálja a száraz bőrt.
A kókusz tápanyagokban gazdag, ezzel segít megőrizni az egészséges és hidratált bőrt.
A fulvosav fokoza az immunrendszer aktivitását, segíti a tápanyagok felszívódását az eledelből, stabilizlálja a bélmikroflórát, antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású.
A kollagén stimulálja a porcsejtek növekedését és regenerálja a mozgásszervi rendszert.
Összetevők:
Szárított krill (26%), sütőtök (20%), növényi eredetű folyékony keményítő (14%), vörös lencse (13%), hidrolizált lazacfehérje (10%), lenmag (5%), hidrolizált lazac lé (5%), hidrolizált kollagén (3,5%), szárított kókuszdió (1%), lazacolaj (1%), szárított alga (0,8%), fulvosav (0,5%), ásványi anyagok,cukordinnye kivonat (0,01%), Lactobacillus acidophilus
Analítikai összetevők:
Nyers fehérje 22%,nyers zsír 5,5%,nedvesség 17%,hamu 4%,rost 1%,kalcium 0,9%,foszfor 0,4%,nátrium 0,7%,Omega-3: 2%,Omega-6: 0,8%
Energia tartalom: 3 260 kcal/kg