A szarvashús ideális fehérje forrás, ásványi anyagokban gazdag, mint például cink és vas.
Az antibakteriális hatású rozmaringot gyakran használják a természetgyógyászatban is, csökkenti a fogkő kialakulásának esélyét, védi az ínyt és csökkenti a kellemetlen szájszagot.
A hozzáadott prebiotikumok segítenek megőrizni a bél mikroflóra egészségét. A kollagén stimulálja a porcsejtek növekedését és regenerálja a mozgásszervi rendszert.
Összetevők:
Szárított szarvas (26%),sütőtök (20%), vörös lencse (16%), növényi eredetű folyékony keményítő (14%), hidrolizált szarvas fehérje (8%),hidrolizált szarvas lé (5%), hidrolizált kollagén (4%), szárított Kelp tengeri alga (3,5%), szárított rozmaring (1%), lazacolaj (1%), fulvosav (0,5%), nátrium-hexa-metafoszfát (0,4%),szárított zsálya (0,3%),szárított szegfűszeg (0,2%), ásványi anyagok, cukordinnye kivonat (0,01%)
Analítikai összetevők:
Nyers fehérje 22%, nyers zsír 5,5%, nedvesség 17%, hamu 4%, rost 1%,kalcium 0,9%, foszfor 0,4%,nátrium 0,7%, Omega-3: 2%, Omega-6: 0,8%
Energiatartalom: 3 260 kcal/kg
Adalékanyagok:C-vitamin 500 mg,cink 150mg.Az EU által jóváhagyott tartósítószereket tartalmaz:Citromsav, DL-almasav